De terrasoverkapping die écht bij jouw tuin past.

Genieten van je tuin

Het installeren van een terrasoverkapping laat je optimaal genieten van je tuin, het hele jaar door! Een terrasoverkapping biedt een moderne en minimalistische uitbreiding aan je woning, wij bieden verschillende soorten overkappingen en tuinkamers aan om aan jouw wensen te voldoen.

Op maat gemaakte terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping past pas écht bij je tuin als deze op maat is gemaakt. We komen bij je langs om je wensen te bespreken, op basis hiervan gaan we een terrasoverkapping samen stellen.  Wij maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor je lang plezier hebt van je overkapping.

Er zijn meerdere extra opties beschikbaar waar je uit kan kiezen, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor polycarbonaat of glas, maar we bieden ook extra opties aan zoals verlichting, sliding doors, terrasverwamers en (elektrische) zonwering.

Terrasoverkapping laten bouwen?

Het is natuurlijk prettiger en persoonlijker om langs te komen en met elkaar te praten.
 Daarom plan je gemakkelijk een inmeetafspraak in, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ja, wij komen binnen Nederland op locatie langs om in te meten, buiten Nederland is in overleg mogelijk. Besluit je direct een bestelling bij ons te plaatsen? Dan is het inmeten kosteloos, als je er nog over na wilt denken of niet wilt bestellen brengen we een kleine kostenvergoeding van slechts €50,- in rekening.
Lees hier meer over inmeten.

Een Bosman terrasoverkapping wordt gebouwd met de meest
hoogwaardige en duurzame materialen zoals aluminium, polycarbonaat en glas.
Door deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen te gebruiken kun je genieten van een overkapping die weinig onderhoud nodig heeft.

Wil je alle technische details weten? Kijk op onze technische pagina.

De levertijd is afhankelijk van onze planning, wanneer wij een moment beschikbaar hebben in onze agenda zullen we een datum afspreken. Wil je weten waar je aan toe bent? Neem gerust contact met ons op.

Wanneer je kiest voor zelf montage kunnen wij de materialen binnen 3 weken leveren.

De kosten van een terrasoverkapping zijn verschillend per overkapping. Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet gehouden, de gewenste materialen, extra’s zoals terrasverwamers of andere onderdelen. 

Op onze tarieven pagina kun je ongeveer zien waar je aan toe bent, maar we komen graag bij je langs om alles te bespreken en een concrete en duidelijke offerte uit te brengen. Vraag gemakkelijk een offerte aan door een inmeetafspraak in te plannen.

Wil je graag inspiratie opdoen of ben je benieuwd naar de terrasoverkappingen die wij plaatsen? Neem een kijkje op onze foto album pagina.

Ja, het is mogelijk zelf de overkapping te monteren. Wij zijn in staat alle materialen te leveren en indien wenselijk advies uit te brengen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Als je zelf de overkapping wilt monteren is het gebruik van een glaslift aangeraden, zo voorkom je schade en dit scheelt veel sjouwwerk. Het is mogelijk om bij Bosman Terrasoverkappingen een glaslift te huren.

Wat zeggen klanten over onze terrasoverkappingen

Wij staan voor kwaliteit en zekerheid, dat is waarom klanten kiezen voor een terrasoverkapping op maat, zonwering of terrasverwarmer van Bosman Terrasoverkappingen. 

"Veel mogelijkheden, vooral gericht op duurzame toepassingen."
George ten Hoope
"Mooie en moderne terrasoverkappingen, professioneel gezet door een leuk team. Aanrader!"
T. Ploegstra
"Super adres, service en goedkoop"
Tony
Open chat
Hallo 👋
Stuur ons een WhatsApp bericht als je ergens vragen over hebt.