Glaslift huren

Verhuur Glaslift

Met een glaslift kun je gemakkelijk en op een verantwoorde manier gelaagd glas installeren in verandadaken, terrasoverkappingen en serredaken.

Onze CA-400 GL draagbare glasmontagelift is een uiterst compact en lichtgewicht apparaat dat het gemakkelijk maakt om glas en andere zware objecten snel op hoogte te brengen. Het bevat een glaskop met vier glaszuigers en een uitschuifbare ondersteuning voor het monteren van glasplaten tot een lengte van maximaal 400 cm.

De lift kan ook worden uitgerust met een standaard montageplateau, waardoor bijvoorbeeld buitenzonwering of een airco-unit perfect langs de gevel omhoog gebracht kunnen worden.

De glaslift is beschikbaar voor losse verhuur maar ook inclusief een ervaren monteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als je vragen hebt over de huurprijs van onze glaslift.

De kosten voor het huren van een glaslift bedraagt €200 per dag, exclusief BTW.  Mocht je de glaslift langer dan 1 dag willen huren, dan kunnen we een aangepaste prijs voor je samenstellen.

De glasmontagelift kan opgehaald en teruggebracht worden in ’t Harde.

Wij bieden de mogelijkheid om onze glaslift inclusief ervaren monteur te huren. De prijs hiervan is afhankelijk van het aantal ruiten.
Neem contact met ons op voor een prijs op maat.

Onze glaslift is uiterst geschikt voor het installeren van gelaagd glas voor bijvoorbeeld je terrasoverkapping of veranda dak. 
De 4 in positie verstelbare poten zorgen voor een stabiele plaatsing, door de verstelbare poten heb je de mogelijkheid om strak tegen de gevel te kunnen werken.

 

Als je de glaslift huurt zonder monteur vragen we €500,- borg, deze krijg je uiteraard weer terug zodra de glaslift in goede staat is teruggebracht.

Het betalen van borg is niet nodig als je deze huurt inclusief ervaren monteur.

De glaslift kan opgehaald worden in ’t Harde, vervolgens kun je deze zelf vervoeren naar de gewenste locatie. Bij het huren van een glaslift inclusief monteur is het niet nodig de glaslift van te voren op te halen, de monteur zal de glaslift meenemen.

In principe is de glaslift overal te gebruiken, dit is niet regio gebonden. Het is mogelijk deze inclusief monteur te huren binnen Nederland, België en Duitsland. Buiten deze landen is eventueel mogelijk in overleg.

Veelgestelde vragen over het huren van onze glaslift.

We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen glaslift huren

Ben je benieuwd naar de tarieven en beschikbaarheid van onze glaslift? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Is de huurperiode van jouw aanvraag op (zeer) korte termijn?
We adviseren dan om altijd telefonisch contact op te nemen, hierdoor voorkomen we dat de glasliften al verhuurd zijn.

Omschrijving
Kosten
Huur glaslift
€200/dag (excl. BTW)
Borg bij het huren zonder monteur
€500
Huur glaslift incl. ervaren monteur
Afhankelijk van het aantal ruiten, neem contact op voor een prijsindicatie.

De glaslift kan opgehaald en teruggebracht worden in ’t Harde. Uiteraard krijg je de borg terug bij het inleveren. 

Startdatum
Einddatum
Voor- en achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Postcode *
Extra informatie, wensen of opmerkingen
Open chat
Hallo 👋
Stuur ons een WhatsApp bericht als je ergens vragen over hebt.