De beste terrasoverkappingen voor online prijzen! 

Bosmanterrasoverkappingen is een  jong en enthousiast bedrijf dat is ontstaan uit de veelzijdige interesse in Terrasoverkappingen  van jongs af aan. Wij zijn in 2012 begonnen met het verkopen en plaatsen kwalitatief goede terrasoverkappingen en zonneweringen. Hierdoor hebben we ondertussen ruime ervaring  in dit vak.

Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is daarom leveren wij alleen kwaliteitsproducten van gerenommeerde bedrijven. Na het vakkundig plaatsen van uw terrasoverkapping kunt u er meteen van genieten, want wij plaatsen niet alleen de terrasoverkapping maar straten ook alles weer netjes aan. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Verder  werken wij met showroom aan huis en dat resulteert in een voordelige aanschafprijs. Ook zal hierdoor de verkoop geheel bij u thuis plaatsvinden op de tijden dat het u uitkomt, dus ook in de avond en op zaterdag. Van nagenoeg alle te leveren producten zijn demomodellen aanwezig dus u krijgt bij u thuis meteen de beste indruk welk product en in welke kleur het best bij u past!

Doordat wij een klein bedrijf zijn heeft u te maken met 1 aanspreekpunt zowel bij de verkoop, montage en de nazorg en service. Hierdoor zijn misverstanden onderling nagenoeg te voorkomen.

Onze showroom aan huis is op afspraak te bezichtigen!